Kees Adema

Kees Adema

Eigenaar

Opleidingen & Werk

mariniers

2004-2009

leefstijl coach

Binnen de opleiding SBE is het herkennen en toepassen van de verschillende gedragsveranderingsfases behandeld. Met als uiteindelijk doel om de dagelijkse gedragingen te veranderen.

sport en bewegingseducatie

2009-2013

Binnen deze opleiding aan de H.A.N. word je opgeleid tot bewegingsagoog. Het combineren van gedrag en bewegen komt hier sterk naar voren. Als bewegingsagoog ben je de brug in een multidisciplinaire setting.

2009-2013

sports and nutrition

Binnen deze minor van zes maanden is er  ingegaan op de combinatie topsport en voeding.

loop en techniek trainer

2010-2014 Achmea Health Centers Arnhem

motivational interviewing

Het aanleren van verschillende gesprekstechnieken. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij de gedragsveranderingsfases.

running therapie

Het aanleren van verschillende methoden om hardlopen te gebruiken als therapie.

Bewegingsagoog MRC

Binnen het Militair Revalidatie Centrum train en begeleid ik militairen, burgers en politiemensen. Deze ondergaan een revalidatietraject waarin fysieke, gedragsmatige en theoretische (voedingsvoorlichting en trainingsleer) pijlers worden behandeld.

MSBI

2016 – 2018

Binnen deze master Sport en Beweeginnovatie (MSBI) wordt aangesloten op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Je bent hierdoor in staat innovatie daadwerkelijk te realiseren en te verankeren in de dagelijkse beroepspraktijk. Dit doe je door een flinke dosis kennis, aangeleerde verandermanagementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. In de opleiding worden de drie fases van het innovatieproces doorlopen: exploreren, expertiseontwikkeling & praktisch onderzoeken en exploiteren.

Coaching & Training

gewichtsverlies

Gespecialiseerd in het reduceren van gewicht bij mensen met overgewicht of (morbide) obesitas.

hardloopfacetten

Het optrainen van verschillende type lopers naar verschillende niveau’s. Door gebruik  te maken van gestructureerde schema’s, trainingsprincipes en de juiste motivatie.

aandoeningen

Coachen en begeleiden bij verschillende aandoeningen (lichamelijke en gedragsmatige)

militairen en politie

Binnen de revalidatie komen deze doelgroepen terug. Voornamelijk met langdurige lichamelijke klachten. Het fysiek en mentaal optrainen naar werkniveau is de voornaamste taak.

Coachen in het voortraject voor militaire en politie opleidingen

sportspecifiek

Coachen en Begeleiding bij sportspecifieke training als Badminton – Tennis – Squash – Golf – Voetbal – Volleybal – Boksen

fitness

Coachen bij Specifieke kracht, core, en conditie toename