Devin van Rekom

Devin van Rekom

Krachttrainer

Opleidingen & Werk

AALO Fitnesstrainer

2016

Binnen de AALO heb ik de opleiding tot Fitnesstrainer kunnen volgen, waarin training en voedingsleer centraal stonden. Een mooie balans tussen theorie en praktijk heeft ervoor gezorgd dat ik atleten kan helpen met het behalen van hun specifieke doelen. Binnen Running Improvement staat dat voor specifieke krachttraining, waarin bijvoorbeeld het trainen van de mobiliteit, core en stabiliteit wekelijks centraal staan.

Militair revalidatiecentrum

Onder begeleiding van verschillende experts op het gebied van bewegingstherapie en krachtraining heb ik een zeer leerzame stage mogen volgen binnen het militair revalidatiecentrum in Doorn. De diversiteit van cliënten en atleten die daar in behandeling waren, hebben destijds een prachtig beeld geschetst als het gaat om het inrichten van individueel krachttraining. Uiteraard doelgericht en specifiek.

Coaching & Training

Judo

10 jaar judo ervaring, waarvan zeven jaar op wedstrijdniveau. Hier kwam ik ook voor het eerst in contact met specifieke kracht en hardlooptraining ten behoeve van de judoprestaties. Hier heb ik tevens mijn zwarte band/ eerste dan behaald. 

fitness

Als klein kind al had ik de interesse om de sportschool in te duiken. De bijdrage die het geleverd heeft tijdens mijn judotijd, heeft gezorgd voor mijn huidige passie voor het doen en geven van krachttraining.