Partners

Onze partners

Running Improvement Arnhem is op zoek gegaan naar partners die dezelfde visie en professionaliteit delen en uitstralen. Fysio en gezondheidscentrum Donders Arnhem en sportmassagepraktijk E-body behoren tot deze categorie. We leggen je graag uit waarom voor ons deze partners zo belangrijk zijn.

 

Zorg van A tot Z onder één dak

 

Fysio Donders is al meer dan 35 jaar een begrip op de Velperweg in Arnhem Noord en omstreken. Ze zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, dry needling, sportblessures en nog veel meer. Het team van Donders heeft de passie om samen met U, efficiënt te werken naar een goede gezondheid, met behulp van een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijk en betrokken sfeer!

 

 

Doordat onze atleten veelal trainen vanuit de fysio praktijk op de Velperweg zijn wij ook in staat om snel  te schakelen bij mogelijke problemen of blessures. We proberen hierdoor te voorkomen dat atleten langdurig uitvallen door tijdige diagnoses te stellen.

 

Check de website van Fysio Donders voor meer informatie over de praktijken.

e-Body | energize your body

 

e-Body is een veelzijdige gezondheidspraktijk in Arnhem en Eindhoven met diverse specialisaties op het gebied van sport, gezondheid, massages en voeding. Gezondheid en sporten zijn belangrijke onderwerpen. Iedereen is zich bewust van het nut van een gezonde leefstijl. e-Body levert professionele (sport)massage en (sport)verzorging voor sporters en niet-sporters die zuinig zijn op hun lichaam, of een specifiek doel voor ogen hebben (afvallen, conditieopbouw, competitie of een wedstrijd).

 

Onze atleten trainen en presteren op een hoog niveau en daarbij is goede verzorging van de spieren een zeer goede aanvulling. Door de korte lijnen die Eva ook heeft met Fysio Donders ontstaat er een goed verzorgingsteam voor onze atleten met vakkundige begeleiding bij problemen.

 

Check de website van e-Body voor meer informatie over (o.a.) de sportmassage.