RI Online coaching

Deelname Improve Your Best
  • intakegesprek en lichaamsmetingen
  • verschillende fysieke metingen
  • individueel schema
  • eenmaal per maand meetrainen op zaterdag
  • onbeperkt social media contact

RI Online coaching is een programma voor de hardloper die niet in de directe omgeving van Arnhem woont, maar die wel graag gecoacht wil worden door de trainers van Running Improvement. We richten ons hierbij op een evenement dat binnen 3 tot 4 maanden plaatsvindt.

Eenmaal per maand neem je deel aan een groepstraining op zaterdag in Arnhem. De rest van de maand voer je de loop- en krachttraining uit zoals opgenomen in het voor jou gemaakte individuele trainingsschema. Hiervan houd je een logboek bij dat je meeneemt naar de maandelijkse training.

.

Je moet zelfstandig krachttrainingen kunnen uitvoeren (thuis of in een sportschool). Om eventueel houding en uitvoering te kunnen corrigeren, voer je de eerste krachttraining uit bij Fysio Donders in Arnhem.

Je moet verzekerd zijn voor fysiotherapie en een fysiotherapeut in je directe omgeving hebben die je kunt raadplegen.

.

.

In overleg wordt gestart met een gesprek, de metingen en een eerste training in Arnhem.

 

.

.

.

Voor dit trainingspakket betaal je 49,50 euro per 4 weken. Verder dien je het kledingpakket van Running Improvement aan te schaffen. Je kunt hierbij kiezen uit het grote kledingpakket (winter- en zomerjasje, lange tight, lange trainingsbroek, zwart en rood Nike shirt) of het kleine kledingpakket (zomerjasje en rode Nike shirt). Voor het grote pakket betaal je 110 euro (winkelwaarde 399 euro) en voor het kleine pakket betaal je 49,50 (winkelwaarde 99 euro).

.